Oppe Koffie - Raadhuisplein 3 - 5768 AR Meijel - Tel: 077 374 61 74 - Email: oppekoffie@gmail.com - ©2019 Oppe Koffie

Vertrouwenspersoon: Loes van Heugten - Tel: 077-374 6174 - Email:loes@oppekoffie.nl

Stichting Durnééve heeft een nieuwe eigen site: www.dorpsontmoeting.nl/meijel

Stichting Durnééve is de Dorpsontmoeting van Meijel. Alle activiteiten van Durnééve vinden plaats op of vanuit Raadhuisplein 3 te Meijel. Durnééve heeft hier haar eigen ruimte voor onder andere creatieve activiteiten en het beweegcafé. Andere activiteiten worden meestal in de lunchroom van de locatie (Oppe Koffie) georganiseerd. Dit maakt het mogelijk om makkelijk andere mensen te ontmoeten, die toevallig binnen komen gelopen. De locatie kijkt uit op het plein met de kerk en de fontein; je ziet alles wat er in Meijel gebeurt.

 

Dorpsontmoeting Durnééve is er voor alle volwassenen (18 tot 88 en ouder) die graag onder de mensen zijn. Op maandagmiddag en woensdagochtend wordt er met de deelnemers besloten wat er die dag gedaan wordt. Dit varieert van een gezelschapsspel of creatief, tot het bekijken van een film, een uitstapje of gewoon wat buurten achter een kop koffie.

Op andere dagdelen kun je aansluiten bij bepaalde activiteiten, die we Cafés noemen.

Zo heb je een beweegcafé, kaartenmaakcafé, handwerkcafé, Engels café, fotocafé en bakcafé. Ook het Repaircafé hoort bij Durnééve en vindt op elke oneven zaterdag plaats. Hierbij zijn geen deelnemers betrokken, maar alleen vrijwilligers en kunnen mensen bij hen terecht om samen een apparaat te repareren, voor een verstelwerkje of tips voor de PC of tablet.

Eénmaal per maand op de laatste vrijdag om 12.00u. organiseren we het Eetpunt.

Het Eetpunt wordt een gezellige ontmoetingsplek om achter een lekker bord (ouderwets goed) eten bij te praten en te genieten. Alle volwassenen kunnen zich tot een week van te voren aanmelden. En er wordt samen besloten wat er op het volgende menu komt te staan.

Er is plek voor 4 tot maximaal 12 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden.

 

Voor alle activiteiten van Durnééve geldt dat deelname vrijblijvend is, je zit nergens aan vast. Komt u ook eens kijken?

Contactgegevens:       telefoon 077 374 6174          email: meijel@dorpsontmoeting.nl